HTML

E-mail marketing szoftver

Üdv a Protopmail e-mail marketing rendszer blogjában! Blogunkban elsősorban e-mail marketinggel kapcsolatos szakmai cikkeinket olvashatod,valamint a legújabb fejlesztéseinkkel ismerkedhetsz!

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Tisztában vagy a jogaiddal?

2013.05.16. 15:07 protopmail

A fogyasztók az internetnek és a kitágult világnak köszönhetően egyre jobban tisztában vannak a jogaikkal, így egyre tudatosabb fogyasztókká váltak. Azonban a DIMSZ és a KutatóCentrum 2012-es felméréséből kiderül, hogy a vásárlók a reklámüzenetekre vonatkozó tudása leginkább „hallomásokon”alapul.

tisztelt_vasarlo_program.jpg

Ezért 2012 decemberében a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség az Origóval közreműködve létrehozta a Tisztelt Vásárló Programot. A program közvetítő szerepet kíván vállalni a vásárlók, a marketingkommunikációs tevékenységet folytató cégek, és az illetékes hatóságok között azért, hogy a kommunikáció vásárlóbarát formában valósuljon meg, és hiteles tájékoztatásban részesüljenek a fogyasztók.

Az említett felmérésből kiderült, hogy az egyik legnagyobb bizonytalanság az elektronikus reklámüzenetekre vonatkozó ismeretekben érezhető, ahol például a válaszadók 31%-a nem tudja, további 40%-a rosszul tudja, hogy a személyhez nem köthető céges email címre (pl. info@) előzetes hozzájárulás nélkül is bárki küldhet reklámüzenet.

Ezért is jó, hogy létrejött egy ilyen program, hiszen így hiteles forrásból kaphatunk tájékoztatást arról, hogy mi a helyzet akkor, ha pl. a céges személyes e-mail címünkre kapunk kéretlen hírleveleket.

Valamint a vállalkozók részéről megkönnyíti a reklámtörvények és fogyasztóvédelmi törvények rögös útvesztőiben a kiigazodást.

Az alapítók, vagyis az Origo és a DIMSZ mellett több cég is segíti a program megvalósulását, köztük a Protopmail is, hiszen mi is a hiteles tájékoztatásban hiszünk.

 A ProTopMail_Facebook_kiskep.jpgProtopmail teljes körű, professzionális e-mail marketing rendszer közép- és  nagyvállalatok számára-Keressen velünk pénzt!

Címkék: fogyasztóvédelem Origo DIMSZ Tisztelt Vásárló Program

Szólj hozzá! (0 hozzászólás)

A bejegyzés trackback címe:

https://emailmarketingszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr895303219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása