HTML

E-mail marketing szoftver

Üdv a Protopmail e-mail marketing rendszer blogjában! Blogunkban elsősorban e-mail marketinggel kapcsolatos szakmai cikkeinket olvashatod,valamint a legújabb fejlesztéseinkkel ismerkedhetsz!

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Mobilizálj, optimalizálj- avagy hírlevelek mobilra optimalizálva!

2013.01.15. 13:43 protopmail

Ugye azt senkinek sem kell bemutatni, hogy mennyire fontos a responsive design a weboldalak, hírlevelek esetében?! Hiszen mindenki tudja, hogy mennyire fontos, hogy a weboldalak, hírlevelek a lehető legtöbb platformon úgy jelenjenek meg, hogy az a legmagasabb felhasználói élményt nyújtsa.

Miért is fontos ez? Azért mert talán már Te is ezt a bejegyzést tableten, okostelefonon, vagy netbookon olvasod, és ugye ezeken az eszközökön nem biztos, hogy ugyanúgy jelenik meg az az e-mail, ezáltal nem lesz élvezhető a tartalom sem, így nem fog látogatottságot, átkattintást sem generálni.

A Litmus szakértői összefoglalták egy szép színes és nagyon hasznos infografikában, hogy mire figyel oda, amikor a hírleveleidet mobilra optimalizálod. 

anatomy of a mobile email.png

 ProTopMail_Facebook_kiskep.jpgA Protopmail teljes körű, professzionális e-mail marketing rendszer közép- és  nagyvállalatok számára-Keressen velünk pénzt!

Címkék: mobil optimalizálás mobile emai

1 Szólj hozzá! (1 hozzászólás)

A bejegyzés trackback címe:

https://emailmarketingszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr735019702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Email Címlista 2018.11.29. 07:41:31

Teljes mértékben egyetértek. De az a csoda, hogy eltelt 5 év és még mindig sok hírlevél érkezik responsive dizájn nélkül.

Őszintén szólva nem is értem, hogy mit várnak ettől a hírlevelek küldői, amikor az e-mailek mobilról történő megnyitási aránya már bőven 50-70% felé kúszott.

Tavaly én is írtam erről egy cikket, de úgy tűnik, hogy még mindig kell róla beszélni...

emailcimlista.hu/hirlevel-mobilra-optimalizalva/
süti beállítások módosítása