HTML

E-mail marketing szoftver

Üdv a Protopmail e-mail marketing rendszer blogjában! Blogunkban elsősorban e-mail marketinggel kapcsolatos szakmai cikkeinket olvashatod,valamint a legújabb fejlesztéseinkkel ismerkedhetsz!

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Miről fog szólni ez a blog?

2012.08.04. 15:13 protopmail

Ez a blog a protopmail.hu weblap blog funkcióját fogja kiszolgálni. Ennek megfelelően elsősorban e-mail marketinggel kapcsolatos szakmai cikkeket publikálunk majd itt, illetve a legújabb fejlesztéseinket mutatjuk majd be.

Habár az e-mail marketinget több mint 10 éve használják a magyar cégek, ennek ellenére még nagyon gyerekcipőben jár a technológiában rejlő lehetőségek valódi kihasználása. Jellemzően a hírlevél küldő cégek egyszerű "tömegmédiaként" tekintenek rá. Van egy vagy több címlistájuk, amire mindenféle szűrés nélkül ontják az üzeneteiket, nem foglalkoznak azzal, hogy az adott ajánlat vajon érdekli-e az összes hírlevél olvasójukat. 

Ez a blog egy kicsit ezen az áldatlan állapoton is próbál változtatni, és próbálja "hinteni az igét", hogy lehet mindezt okosabban is csinálni.

A szerzők (a Protopmail e-mail marketing szakértői) remélik, hogy ez a blog nem fog a "10. tipp hogyan legyél milliomos hírlevél küldéssel" szintre süllyedni, és öncenzúrát alkalmazva irtjuk majd a silány tartalmat. Ezzel persze házhoz megyünk a pofonért, mert az olvasók joggal teszik majd szóvá, ha esetleg mégis a könnyebb útra tévednénk.

Szólj hozzá! (0 hozzászólás)

A bejegyzés trackback címe:

https://emailmarketingszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr394695512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása