HTML

E-mail marketing szoftver

Üdv a Protopmail e-mail marketing rendszer blogjában! Blogunkban elsősorban e-mail marketinggel kapcsolatos szakmai cikkeinket olvashatod,valamint a legújabb fejlesztéseinkkel ismerkedhetsz!

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Védd a fákat, küldj e-mailt!

2014.03.14. 11:49 protopmail

A címben szereplő mondat eredetileg úgy hangzik a pesti zsargonban, hogy „Védd a fákat, egyél hódot”! Mi azért senkit sem buzdítanánk ilyen véres tettre, hiszen a hódok aranyos kis állatok, nem tehetnek róla, hogy az evolúció úgy teremtette meg őket, hogy fákat kell enniük.

Azonban sokat tehetünk a környezetünkért és a fákért, na meg a hódokért, akár az e-mail marketinggel is. Hiszen egy e-mail kiküldése sokkal olcsóbb és környezetbarátabb megoldás, mint egy papír alapú hírlevél előállítása, talán az egyik legzöldebb marketing eszköz is.

A Mailigen marketingesei össze is állítottak egy érdekes infografikát arról, hogy hogyan is védhetjük a környezetet az e-mail marketing segítségével.

Save more leaves with email marketing - Infographic by Mailigen

A felmérésükből kiderül,hogy:
  • Szinte minden internet felhasználónak van e-mail fiókja, ez 2013-ban 3,9 milliárd db-ot jelentett, 
  • Az elektronikus hírlevelek 9-szer olcsóbbak, mint a nyomtatott hírlevelek, így még a marketing költségvetést is kíméli, nem csak a természetet,
  • A felmérésük szerint 2013-ban naponta mintegy 182,9 milliárd emailt küldtek ki, A/4-es méretű papírokból pedig ugyanennyit gyártottak.    
  • A marketingesek jelentése szerint  256%-al nagyobb ROI-t lehet elérni az e-mail marketing 
  • Az okos eszközök terjedésének köszönhetően a hírlevelekkel már bárhol, bármikor elérhetőek a címzettek.

 

Ugye Te is véded a környezeted, és inkább e-maileket küldesz?

Címkék: hírlevél roi környezet védelem email markeitng mailigen

Szólj hozzá! (0 hozzászólás)

A bejegyzés trackback címe:

https://emailmarketingszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr165859979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása