HTML

E-mail marketing szoftver

Üdv a Protopmail e-mail marketing rendszer blogjában! Blogunkban elsősorban e-mail marketinggel kapcsolatos szakmai cikkeinket olvashatod,valamint a legújabb fejlesztéseinkkel ismerkedhetsz!

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Magyarországi mobil e-mail olvasási statisztikák 2013 Q/4

2014.02.20. 12:29 protopmail

Elkészült a már szokásos, negyedéves felmérésünk, 2013. 4. negyedév mobil e-mail olvasási szokásairól.

Az eredmények szerint a mobil eszközökön történő hírlevél megnyitások és átkattintások száma továbbra is növekszik az előző negyedévekhez képest.

Ami viszont meglepő, de valahol azért várható eredményt hozott, az a mobil barát hírlevelek megnyitási és átkattintási arányai.

A felmérésből kiderült, hogy a nem mobil barát formátumú hírlevelek mobilos megnyitási aránya drasztikusan csökkent hónapról-hónapra, míg ezzel szemben a mobil barát hírlevelek megnyitási aránya nőtt.

Ugyan csak növekvő tendenciát mutatnak az átkattintások aránya is a mobil barát formátumú hírlevelek esetében a nem mobil barát hírlevelekkel szemben.

Az eredmények tükrében világosan látszik, hogy egyre nő a mobiltelefonon olvasott hírlevelek aránya, ezért egyre nő a jelentősége, hogy mobiltelefonon is megfelelően jelenjenek meg a hírlevelek. Egyre kevésbé mutatnak valós képet az átlagok. A mobilbarát és a nem mobilbarát hírlevelek számai egyre nagyobb eltérést mutatnak. Aki még nem optimalizálta mobilos megjelenésre a hírlevél sablonját, az nagyjából az utolsó pillanatban van, hogy ezt megtegye, ellenkező esetben el fogja veszíteni a rendszeres olvasói nagy részét.

2013. korábbi mobil e-mail olvasási statisztikáit itt, meg itt is megnézhetitek.

Címkék: statisztika mobil marketing email marketing hírlevél mobil e-mail mobil barát

Szólj hozzá! (0 hozzászólás)

A bejegyzés trackback címe:

https://emailmarketingszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr345823940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása