HTML

E-mail marketing szoftver

Üdv a Protopmail e-mail marketing rendszer blogjában! Blogunkban elsősorban e-mail marketinggel kapcsolatos szakmai cikkeinket olvashatod,valamint a legújabb fejlesztéseinkkel ismerkedhetsz!

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

E-mail marketing illemtár

2013.05.02. 09:20 protopmail

1922-ben jelent meg az első illemkönyv, amely még csak arról szólt, hogy mit illik és mit nem illik csinálni társaságban, vagy egy étteremben. Ma már azonban rohanó világunkban olyannyira előrehaladt a technika, és úgy megváltoztak a társadalmi érintkezési formák, hogy a régi jó illemtár már nem állná meg a helyét.

Ezeknek az új, modern kori viselkedési formáknak köszönhetően van szükség modern kori illemtárra, mint például az e-mail marketing illemtárára is.

A Skadeedle.com által összeállított infógrafikából kiderül, hogy mit illik és nem illik a hírlevél küldés során.

Email illemtár.jpg

( A képre kattintva nagyobb méretben is megtekintheted)


Te betartod ezeket a "szabályokat", amikor hírlevelet írsz?

A ProTopMail_Facebook_kiskep.jpgProtopmail teljes körű, professzionális e-mail marketing rendszer közép- és  nagyvállalatok számára-Keressen velünk pénzt!

Címkék: email marketing hírlevél e-mail infografika hírlevél küldés

Szólj hozzá! (0 hozzászólás)

A bejegyzés trackback címe:

https://emailmarketingszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr435252183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása