HTML

E-mail marketing szoftver

Üdv a Protopmail e-mail marketing rendszer blogjában! Blogunkban elsősorban e-mail marketinggel kapcsolatos szakmai cikkeinket olvashatod,valamint a legújabb fejlesztéseinkkel ismerkedhetsz!

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Az e-mail tündöklése

2013.03.07. 13:01 protopmail

Az e-mail él és virul! Nem először mondjuk ezt, de most a Litmus által összeállított infógrafikának köszönhetően számokkal is alátámasztjuk a még kételkedőknek.

Az igaz, hogy 2012-ben nem egyedül az e-mail volt a legnépszerűbb online marketing eszköz, de  az viszont igaz, hogy ez az eszköz volt az, ami magasabb átkattintási-, konverziós arányokat produkált és a legjobb ROI-t hozta a többi csatornával szemben.

Ez a kedvező tendencia előreláthatólag tovább fog növekedni, mivel a megkérdezett marketingesek 56%-a tervezi, hogy növeli az e-mail marketingre fordítható költségvetést, valamint a mobil eszközök terjedése is tovább növeli a hírlevelek előnyét, hiszen az okos telefonokkal a felhasználók már bárhol, bármikor tudnak e-mailt küldeni és fogadni.

Ha még ezek után sem lennél meggyőződve az e-mail marketing létjogosultságáról, akkor kattints ide vagy a képre, nézd meg nagyobban és győződj meg róla Te is!

az email tündöklése.png             ( A képre kattintva nagyobb méretben is megtekinthető)

És ne feledd, soha nem késő elkezdeni alkalmazni az e-mail marketinget!

 A ProTopMail_Facebook_kiskep.jpgProtopmail teljes körű, professzionális e-mail marketing rendszer közép- és  nagyvállalatok számára-Keressen velünk pénzt!

Szólj hozzá! (0 hozzászólás)

A bejegyzés trackback címe:

https://emailmarketingszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr255121346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása