HTML

E-mail marketing szoftver

Üdv a Protopmail e-mail marketing rendszer blogjában! Blogunkban elsősorban e-mail marketinggel kapcsolatos szakmai cikkeinket olvashatod,valamint a legújabb fejlesztéseinkkel ismerkedhetsz!

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Spamolúció

2013.02.12. 15:07 protopmail

Mi sem hittük volna, hogy a SPAM ilyen évezredes múltra tekint vissza, pedig már jó néhány éve a szakmában vagyunk, de szerencsére a Marketo munkatársai összeállítottak egy infógrafikát a SPAM történelméről, visszanyúlva egészen az ősemberek koráig :)

Az internetezők, és e-mailezők mindennapjait megkeserítő SPAM-ek első internetes megjelenése az 1970-es évekre tehető, majd ezek után folyamatosan terjed egészen napjainkig.

A készítők néhány jó tanáccsal is ellátnak, hogy hogyan ne tűnjön a leveled SPAM-nek, amelyeket mi is kiegészítettünk plusz tippekkel:

  • A hírlevél fejléce ne tartalmazzon megtévesztő információkat,
  • A tárgysor se legyen megtévesztő,
  • Az e-mailben egyértelműen tüntesd fel, hogy ez egy hirdetésnek minősülő, reklám üzenetet tartalmazó levél,
  • Rendszeresen frissítsd az e-mail listáidat, ennek jelentőségéről már korábban is írtunk, amit most itt újra elolvashatsz,
  • Lehetőleg saját épített listával dolgozz, így biztos nem lesz kéretlen a hírleveled, hiszen a saját feliratkozóid szerepelnek a listádon,
  • Biztos, ami tuti használj double opt-in rendszert a feliratkozás során, így a feliratkozó megerősítheti szándékát, hogy ő tényleg akar Tőled hírlevelet kapni,
  • A hírleveleid mindig tartalmazzanak leiratkozó linket, és nem csak azért mert törvényi kötelezettség, hanem azért is fontos, mert sokan, ha nem találják, és nem tudnak leiratkozni róla, akkor egyenesen SPAM-nek minősítik, ami nagyon nem jó.

spam_nagyobb.png(A képre kattintva nagyobb méretben is megtekinthetitek)

 A ProTopMail_Facebook_kiskep.jpgProtopmail teljes körű, professzionális e-mail marketing rendszer közép- és  nagyvállalatok számára-Keressen velünk pénzt!

Címkék: spam épített lista double opt-in leiratkozó link

Szólj hozzá! (0 hozzászólás)

A bejegyzés trackback címe:

https://emailmarketingszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr215076415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása