HTML

E-mail marketing szoftver

Üdv a Protopmail e-mail marketing rendszer blogjában! Blogunkban elsősorban e-mail marketinggel kapcsolatos szakmai cikkeinket olvashatod,valamint a legújabb fejlesztéseinkkel ismerkedhetsz!

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Legyen egységes arculata a hírleveleidnek!

2013.02.06. 15:43 protopmail

Amikor elhatározod, hogy e-mail marketinggel is szeretnél foglalkozni, akkor elkezded felépíteni az adatbázisodat, gyűjtöd az e-mail címeket, majd szépen lassan elkezdesz kommunikálni a feliratkozóiddal.

Menet közben gondolnod kell egy olyan alap dologra is, a hírlevél tartalmán kívül, hogy milyen legyen a hírlevél magának a megjelenése. Ez egy nagyon fontos része az egész folyamatnak, hiszen a hírlevélnek tükröznie kell a vállalkozásoddal kialakítandó képet és formát.email_sablon.jpg

Ebben vannak segítségedre a hírlevelek készítésénél a hírlevél sablonok, e-mail template-ek.

A legtöbb levelező rendszer tartalmaz beépített, már előre legyártott hírlevél sablonokat, a Protopmail szám szerint 175 db-ot.

De ha mégsem szeretnél, egy már előre elkészített sablonnal dolgozni, akkor lehetőséged van arra, hogy saját dizájn alapján, egyedi sablonod legyen.

Az egyedi hírlevél sablonok HTML formátumban készülnek és teljes mértékig a céges, vagy akár egy adott kampány arculatára szabhatóak. Nincs másra szükség hozzájuk, mint egy grafikai tervre, vagy céges logóra, ami alapján a programozók el tudják készíteni.

Az e-mail sablonok készítésekor néhány alapvető szabályt azért jó betartani:

  • lehetőleg kevés képet tartalmazzon, mert az csökkenti a sikertelen kézbesíthetőség kockázatát
  • ha mégis több képet szeretnél, akkor optimalizáld kisméretűre őket, hogy ne jelentsen akadályt a nagy kép méret
  • érdemes egyszerű, letisztult formát alkalmazni a sablonoknál, azaz a sablon egy fejlécből, tartalmi elemből és láblécből álljon, mivel így biztosítható, hogy minden levelező kliensben ugyanúgy fog megjelenni,
  • arra is törekedj a kialakítása során, hogy lehetőleg responsive legyen, azaz a különböző platformokhoz is idomuljon, ehhez itt egy korábbi bejegyzésünk segítségnek

Amit nem szabad elfelejteni a sablonokkal készült hírleveleknél, hogy lehetőleg a lábléc tartalmazza a kötelező leiratkozó linket, valamint, hogy ezeket az e-maileket is tesztelni kell kiküldés előtt a különböző e-mail kliensekben.

Ha még nincs egyéni saját hírlevél sablonod, de szeretnél, akkor a Protopmail csapata segít neked ebben is!

 ProTopMail_Facebook_kiskep.jpgA Protopmail teljes körű, professzionális e-mail marketing rendszer közép- és  nagyvállalatok számára-Keressen velünk pénzt!

 

 

 

 

 

Címkék: hírlevél sablon

Szólj hozzá! (0 hozzászólás)

A bejegyzés trackback címe:

https://emailmarketingszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr335065934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása