HTML

E-mail marketing szoftver

Üdv a Protopmail e-mail marketing rendszer blogjában! Blogunkban elsősorban e-mail marketinggel kapcsolatos szakmai cikkeinket olvashatod,valamint a legújabb fejlesztéseinkkel ismerkedhetsz!

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Tartsd karban címlistáid!

2013.01.22. 15:17 protopmail

Miért kéne karban tartanom a címlistáimat? Gyakran előforduló kérdés ez is a Protopmail ügyfélszolgálati telefonbeszélgetések alkalmával.

Ilyenkor minden alkalommal el szoktuk mondani, hogy nem elegendő az, hogy a címlistáidat nagy nehezen felépíted, majd amikor végeztél hátradőlsz a székedben. Nem, nem, sajnos ez nem elegendő!

A címlistákat minden esetben gondozni kell, gyomlálni, csak úgy, mint egy kertet, hiszen ahhoz hogy szép virágaid vagy jó termésed legyen, ki kell gyomlálni a gazt.

Na de komolyra fordítva a szóemail frissítés.jpgt, azt ugye mindenki tudja, hogy az e-mail marketing alapja a címlista, ezért fontos, hogy kellőképpen gondoskodj róla, hogy mindig a lehető legfrissebb adatokat tartalmazza.

Az épített e-mail marketing címlisták azonban sokszor hosszú hónapok, sőt évek alatt épülnek fel, így előfordulhat, hogy az adatok elavulnak vagy megváltoznak bennük.

Mit tudsz tenni azért, hogy a lehető legfrissebb adatokat tartalmazza a hírlevél címlistád?

Amilyen gyakran csak tudod, frissítsd a benne szereplő adatokat, és szűrd ki az elavult e-mail címeket.

A frissítés legegyszerűbb formája, ha az adatbázis karbantartást ügyfélgondozási szintre emeled. Azaz minden olyan folyamatban, amikor az ügyféllel kapcsolatba kerülsz, legyen az telefon, vagy e-mail, akár személyes ellenőrizd az adatait és amennyiben változás állt be frissítsd azokat.

Azt is meg kell említeni, hogy ha az ügyfél jelzi a személyes adat frissítés során, hogy le szeretne iratkozni a hírleveledről, akkor annak eleget kell tenni, és törölni kell az adatbázisból, hiszen akarata ellenére senki sem kaphat hírleveleket, mivel az már spam-elésnek minősülne, és azt ugye nem kell elmondanunk, hogy miért nem szabad csinálni…

Tehát ne feledd, tartsd karban címlistáid, hogy mindig a legfrissebb adatok álljanak rendelkezésedre, hiszen az információ hatalom és pénz, de csak akkor, ha a megfelelő adatok birtokában vagy!

 A ProTopMail_Facebook_kiskep.jpgProtopmail teljes körű, professzionális e-mail marketing rendszer közép- és  nagyvállalatok számára-Keressen velünk pénzt!

Címkék: spam adatbázis karbantartás épített list vásárolt címlista

Szólj hozzá! (0 hozzászólás)

A bejegyzés trackback címe:

https://emailmarketingszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr245035120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása