HTML

E-mail marketing szoftver

Üdv a Protopmail e-mail marketing rendszer blogjában! Blogunkban elsősorban e-mail marketinggel kapcsolatos szakmai cikkeinket olvashatod,valamint a legújabb fejlesztéseinkkel ismerkedhetsz!

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Tudod, hogy mikor ér célba az e-mail kampányod ?

2012.12.07. 13:23 protopmail

email-hour-by-hour-getresponse-infographic_thumb_1354880703.jpg_559x3861

Az e-mail kampányok sikeressége nem csak attól függ, hogy mennyire érdekes a levél tartalma, mennyire kelti fel az olvasó érdeklődését, de azt sem árt tudni, hogy mikor a legaktívabbak a feliratkozók.

Az infógrafikából kiderül, hogy reggel 8:00-9:00 óra, valamint a délután 15:00-16:00 óra a legalkalmasabb időpont a kiküldésre. A legtöbb e-mailt pedig reggel 8:00-9:00 óra valamint, délután 15:00 és 20:00 óra között olvassák.

Érdekes adat, hogy az átkattintások száma (CTR) az esti órákban, 18:00 és éjfél között a legmagasabb, 2.38%-os, valamint, hogy még 4 órával a kézbesítés után is megnyitják.

Te tudod, hogy a feliratkozóid mikor a legaktívabbak?

Ha nem, akkor gyorsan kattints ide és rendelj egy ingyenes Protopmail demó fiókot, amiben letsztelheted, hogy a Te feliratkozódi mikor a legaktívabbak!

 

Forrásért köszönetet mondunk a Social Media Max-nak!

 

 

 

A ProTopMail_Facebook_kiskep.jpgProtopmail teljes körű, professzionális e-mail marketing rendszer közép- és  nagyvállalatok számára-Keressen velünk pénzt!

 

Szólj hozzá! (0 hozzászólás)

A bejegyzés trackback címe:

https://emailmarketingszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr974952866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása