HTML

E-mail marketing szoftver

Üdv a Protopmail e-mail marketing rendszer blogjában! Blogunkban elsősorban e-mail marketinggel kapcsolatos szakmai cikkeinket olvashatod,valamint a legújabb fejlesztéseinkkel ismerkedhetsz!

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Közérdekű közlemény a freemail spamszűrő módosításáról

2014.07.29. 12:22 protopmail

Néhány hónapja bejelentette a [freemail], hogy folyamatosan új spamszűrőt tesztelnek a biztonságosabb kézbesítések érdekében. Az alábbi levelet a mai napon kaptuk tőlük, amelyben a spamszűrő-tesztelés eredményeiről számolnak be. A levelet egészben közöljük:

„Mint azt már korábban is jeleztem, folyamatos harcot folytatunk jelenleg [freemail]-en a spamek ellen. Ez a harc elérkezett most egy olyan ponthoz, hogy a tesztrendszerünkben pár fiókon vizsgálva már sikerült elérni a „tiszta inbox” állapotot. Ezt a működést fogjuk most tesztelni az éles rendszeren is bízva a legjobbakban.

A jelenlegi megoldás mellékhatása, hogy a valós spamek mellett nagy eséllyel a jogosan érkező marketing leveleket is a spam mappába helyezi. Van megoldási javaslatunk erre a problémára is, de mindenek előtt szeretnénk látni, hogy az éles rendszeren is tudjuk-e reprodukálni a spammentes inbox-ot. Ha ez sikerül, azonnal elkezdünk dolgozni a jogosan érkező marketing levelek spamnek ítélése elleni módosításon.

Tehát amit tapasztalhattok a közeljövőben a [freemail]-en:

Az eddig inboxba érkezett leveleitek nagy eséllyel a spam mappába kerülhetnek. A marketing jellegű levelek esetén a pár napos (maximum egy hetes) tesztidőszak alatt nem tervezünk lépéseket tenni ez ellen, minden küldő türelmét kérjük, a teszt után dolgozunk azon, hogy ez ne így legyen. Az eldobás logikájában nem történt változás, így a módosítás miatt nem szabadna megnövekedett visszapattanással találkoznotok a [freemail] irányából. „

Ezért felhívjuk mindenki figyelmét, hogy aki [freemail]-es e-mail címekre hírlevelet küld, az kövesse nyomon hírlevelei útjait, és ne ijedjen meg, ha spam mappába kerülnének, mert ez a teszt időszak alatt természetes lesz.

FONTOS: a tesztidőszak alatt folyamatos kapcsolatban vagyunk a [freemail]-esekkel, akik kérték, hogy jelezzük nekik, ha valakinek esetleg az adminisztratív jellegű levelei (regisztrációs, tranzakciós) kezdenének el az inboxból a spam mappába kerülni, illetve ha a szokásosnál nagyobb arányú visszapattanást tapasztalna [freemail] irányból. Kérjük tehát, ha valaki ilyet tapasztal, az jelezze az ügyfélszolgálatunknak a help@protopmail.com címen. Az ilyen jellegű problémákat azok is elküldhetik nekünk, akik nem a Protopmailt használják a küldéshez.

Címkék: hírlevél e-mail freemail inbox spam szűrő e-mail marketing [freemail]

Szólj hozzá! (0 hozzászólás)

A bejegyzés trackback címe:

https://emailmarketingszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr456556239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása