HTML

E-mail marketing szoftver

Üdv a Protopmail e-mail marketing rendszer blogjában! Blogunkban elsősorban e-mail marketinggel kapcsolatos szakmai cikkeinket olvashatod,valamint a legújabb fejlesztéseinkkel ismerkedhetsz!

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

E-mail marketing tippek Valentin napra

2014.02.13. 09:54 protopmail

Igaz, hogy a Valentin nap nem egy ősi ünnep hazánkban, hanem új keletű, azonban gyorsan elterjedt nálunk is, és sokan ünneplik a szerelmesek, vagy a szeretet napját kinek hogy tetszik. Ebből adódóan a legtöbb pár, szerelmes szereti megünnepelni, megajándékozni egymást. valentin_nap_email_marketing.jpg

Olyannyira, hogy pl. Amerikában ez milliárdos üzlet. Csak a tavalyi évben 18,6 milliárd dollárt költöttek Valentin napi meglepetésekre, ami megelőzi a 2012-es évi forgalmat is, akkor ugyanis plüssmacikból, virágokból, Valentin napi vacsorákból összesen 17,6 milliárd dollár bevételt hozott a szerelmesek napja. Ebből is látszik, hogy ez egy újabb lehetőség a kereskedőknek és a marketingeseknek, amit meglovagolhatnak különböző kampányokkal.

Igaz, hogy már eléggé a nyakunkon van, de még mindig nem késő Valentin napi kampányokról gondoskodni, amely lehet akár egy e-mail marketing kampány is.

Ezért adunk is néhány tippet, hogy milyen hírlevél kampányokat tudsz könnyen és gyorsan létrehozni Valentin napra:

1, Ha a feliratkozóidat nemek szerinti bontásban tudod szegmentálni, akkor készíts két csoportot, egy nőit és egy férfit, majd a két különböző célcsoportnak a számukra releváns tartalommal küldj e-mailt.

2, Ugyancsak a férfi célcsoportnak küldhetsz olyan tartalmú hírlevelet, amelyben felhívod a figyelmüket a közelgő eseményre, mivel ők bizony sajnos hajlamosak megfeledkezni róla. Már a tárgy sorban hívd fel a figyelmüket az ünnepre!

3, Adj ötletet ajándékvásárlásra. A legtöbben nem tudják mit is vegyenek szívük választottjának eme jeles alkalomból, ezért adj tippeket, így megkönnyíted a döntést és az átkattintási esélyeket is megnöveled.

4, Kedveskedj hírlevél olvasóidnak, egy csak erre a napra szóló akciós kuponnal, kedvezménnyel.

5,Készíts ajándék utalványt, amit hírlevélben is ki tudsz küldeni. Hidd el sokan rá fognak kapni, hiszen ez az egyik legegyszerűbb és gyorsabb ajándék.

+1, Valentin napon szeresd a feliratkozóidat Te is! Küldj nekik Valentin napi üdvözlő e-mailt, amiben megköszönöd nekik, hogy idén is téged választottak.

Címkék: email marketing e-mail kampány hírlevél küldés email.

Szólj hozzá! (0 hozzászólás)

A bejegyzés trackback címe:

https://emailmarketingszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr795811220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása