HTML

E-mail marketing szoftver

Üdv a Protopmail e-mail marketing rendszer blogjában! Blogunkban elsősorban e-mail marketinggel kapcsolatos szakmai cikkeinket olvashatod,valamint a legújabb fejlesztéseinkkel ismerkedhetsz!

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

E-mail, a marketingesek szemével-Infografika

2013.09.05. 14:56 protopmail

A marketingesek az e-mailek megszállottjai, ha kis túlzással is, de ezt állítja a Direct Marketing News az Epsilon legújabb felmérése alapján, melyből kiderül, hogy miért szeretik az a marketingesek annyira az e-maileket. Szerintük ugyanis az e-mail marketing alap eleme egy többcsatornás marketing kampánynak. Az e-mail az az egyik leghatékonyabb marketing eszköz, mely a legjobban igazodik az ügyfelek életciklusához, így ösztönözve őket a nagyobb megnyitásokra átkattintásokra.

Íme tehát a számok, amelyekből az is kiderül, hogy 2013. 2. negyedévében nemzetközi szinten, milyen eszközökön nyitották meg az e-maileket.

Az, hogy milyen arányban nyitották meg a magyar felhasználók a leveleiket mobileszközökön, 2013. október 2.-án a II. E-mail marketing konferencián kiderül, ott publikálja a Protopmail a legfrissebb Mobileszköz megnyitási statisztikát!

email_infographic_449133.png

A II. E-mail marketing konferenciáról bővebb információkat itt találtok:

Emailmarketingkonferencia.hu>>

Kedvezményes jegyárakkal pedig itt tudtok regisztrálni:

Regisztráció>>

Címkék: mobil marketing mobileszköz direct marketing email marketing konferencia email marekting

Szólj hozzá! (0 hozzászólás)

A bejegyzés trackback címe:

https://emailmarketingszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr425496574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása