HTML

E-mail marketing szoftver

Üdv a Protopmail e-mail marketing rendszer blogjában! Blogunkban elsősorban e-mail marketinggel kapcsolatos szakmai cikkeinket olvashatod,valamint a legújabb fejlesztéseinkkel ismerkedhetsz!

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Hétvégén hatékonyabbak a hírlevelek?

2013.06.13. 09:30 protopmail

Korábban már foglalkoztunk a címben is említett kérdéssel, hogy mikor is érdemes kiküldeni a hírleveleket a nagyobb hatékonyság érdekében.

Néhány évvel ezelőtt a Protopmail is végzett a témában egy kutatást, amelynek az eredményéből kiderült, hogy leginkább a szerdai napokon kiküldött hírlevelekkel lehet nagyobb hatékonyságot elérni.  S így is volt, és van, hiszen mi is megfigyeltük, hogy ügyfeleink a legtöbb hírlevelet szerdán vagy csütörtökön küldik ki. De nem csak hazánkban él ez az általános megállapítás, miszerint a hét közepén érdemes az e-mail kampányokat kiküldeni, hanem a világ számos pontján is így gondolkodnak a marketingesek.

Ám a napokban az Eloqua.com publikált egy statisztikát, melyből kiderül, hogy ez az állítás már nem állja meg a helyét. Új napot kell a naptárban bejelölnünk a hírlevelek kiküldéséhez. Ez az új nap mégpedig szombat lesz.

hírlevél_hétvége.jpg

Meglepő ugyan, de a felmérésben vizsgált 1,5 milliárd kiküldött e-mail hétvégén jobban teljesített, mint hétköznap. Sőt, az is megfigyelhető, hogy a megnyitások aránya szerdán csökkenő tendenciába fordul át. Szombaton azonban magasan emelkedik a megnyitások aránya.

Hogy ez miért lehet? 

Mert ha Te is végig gondolod, akkor manapság a hétvégi reggelik után nem az újságokat olvasod át, hanem előkapod az okostelefonodat vagy a tabletedet és elolvasod az e-maileidet, és persze a híreket is. Mert ilyenkor van rá időd.

Te mikor szoktad kiküldeni a hírleveleidet?

 A ProTopMail_Facebook_kiskep.jpgProtopmail teljes körű, professzionális e-mail marketing rendszer közép- és  nagyvállalatok számára-Keressen velünk pénzt!

Címkék: hírlevél hírlevél küldés hírlevél hatékonyság

Szólj hozzá! (0 hozzászólás)

A bejegyzés trackback címe:

https://emailmarketingszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr165357443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása