HTML

E-mail marketing szoftver

Üdv a Protopmail e-mail marketing rendszer blogjában! Blogunkban elsősorban e-mail marketinggel kapcsolatos szakmai cikkeinket olvashatod,valamint a legújabb fejlesztéseinkkel ismerkedhetsz!

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Mérd velünk a mobileszközöket is!

2013.05.09. 14:52 protopmail

Korábbi bejegyzésünk során, miszerint megújult a Protopmail, és új funkciók is kerültek a rendszerbe, csak futólag tettünk említést a mobil olvasási statisztika funkcióról.mobile_email-statistics.jpg

Ezért mai bejegyzésünkben ennek szentelünk teret, hogy mindenki jobban megismerhesse, hogy mi is ez az új funkció, és miért is olyan fontos a statisztikai mérések során.

A mobil eszközökről ma már mindenki tudja, hogy nem lehet figyelmen kívül hagyni egy marketing kampány tervezése során. Ezért is fontos, hogy amellett, hogy a kampányokat mobil eszközökre is optimalizáljuk, mérni is tudjuk azokat. Ennek a problémának megoldása érdekében hozta létre a Protopmail a mobil mérési statisztikákat.

Mit lehet mérni a mobil olvasási statisztikával?

Természetesen a megnyitások és átkattintások számát, ám ezen kívül azt is lehet mérni, hogy milyen eszközökön, milyen operációs rendszer segítségével és mely e-mail klienst használva böngészték a hírleveleket a címzettek.

  • Eszközök statisztikaEmail_eszköz.jpg

Az eszközök statisztikai menüpontnak köszönhetően mérhetővé vált, hogy a hírlevél olvasók milyen eszközökön olvassák a hírleveleiket. Méri, hogy PC-vel, laptoppal, okostelefonnal, tablettel, vagy akár okos tv-n lett-e megnyitva a hírlevél. Valamint azt is, hogy mely készülékekről született átkattintás.

  • Operációs rendszer statisztika

 email_oprendszer.jpg

Azon kívül, hogy a különböző eszközöket tudja mérni a rendszer, még az általuk használt operációs rendszerekről is szolgáltat információkat.

 

 

  • E-mail kliens statisztikaemail_kliens.jpg

Internet Explorer, Firefox, Chrome. Ezek a Magyarországon leggyakrabban használt kliensek. De hogy pontosan melyiket mennyien használják a címzettek közül, főleg a mobiljukról, azt eddig csak becsülni lehetett. Az e-mail kliens statisztikának köszönhetően azonban pontosan mérhető, hogy a hírlevél olvasók mely levelező klienseket használják.


Ezek az adatok azért is lesznek számodra hasznosak, mert amellett, hogy megkönnyíti a marketing kampányaid tervezését, még több információt is elárul a célcsoportodról.

Ha még nem tudnád, hogy mennyi e-mailt nyitottak meg mobil eszközökön 2013. első negyedévében a magyar internetezők, akkor kattints ide!

 A ProTopMail_Facebook_kiskep.jpgProtopmail teljes körű, professzionális e-mail marketing rendszer közép- és  nagyvállalatok számára-Keressen velünk pénzt!

Címkék: okostelefon mobil email marketing mobil marketing statisztika

Szólj hozzá! (0 hozzászólás)

A bejegyzés trackback címe:

https://emailmarketingszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr665291326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása