HTML

E-mail marketing szoftver

Üdv a Protopmail e-mail marketing rendszer blogjában! Blogunkban elsősorban e-mail marketinggel kapcsolatos szakmai cikkeinket olvashatod,valamint a legújabb fejlesztéseinkkel ismerkedhetsz!

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

A landing oldalról sem feledkezdtél meg, ugye?

2013.01.04. 13:35 protopmail

Amikor hírlevelet írsz elégedetten pipálod ki az ellenőrző listádon a tárgysort, a leiratkozó linket, a linkeket, a webes verziót, a szöveg tartalmát, a képeket, szóval mindent, amit egy e-mailnek kötelezően tartalmaznia kell.

Elkészül az e-mail, nagy lázasan kiküldöd, majd várod az eredményeket. A pozitív eredményeket. Hiszen mindent jól kitaláltál, tehát már nem jöhet más, csak a jó eredmények. Ám a napok telnek, és a konverziós mutatók nem nőnek, pedig kellene nekik.

Elkezdesz gondolkodni, hogy hol lehet a hiba? Az ajánlat nagyon ütős, az e-mail kampány még sosem volt ilyen összeszedett, még le is tesztelted, működik minden. Akkor mi lehet a probléma?!

your_landing_page.jpgAmikor végig gondolod a hírleveled ellenőrző listáját, akkor az érkező, azaz a landing oldal is eszedbe jutott? Na ugye!

Még mindig gyakori probléma, hogy az érkező oldalak nem harmonizálnak a hírlevekkel, pedig ez is egy nagyon fontos konverzió növelő tényező.

 Na de mit kell észben tartani, hogy megfelelő legyen az érkező oldalad?

  • Ne felejtsd el, hogy a linkek pontosan oda mutassanak, ahol a tényleges ajánlat szerepel, és ne pedig a főoldalra mutassanak;
  • Az oldalon lehetőleg ne legyen olyan tartalom, ami elterelheti a figyelmet az adott ajánlatról, ugyanis ez elnavigálhatja onnan a látogatót;
  • Lehetőleg minél jobban átláthatóbb, tagoltabb legyen az oldal szövege, hogy jól követhető legyen, így is vezetve az olvasó figyelmét addig, amíg a kosárba nem teszi a terméket;mobile-email-marketing-300x225.jpg
  • A látványvilágról se feledkezz meg! Lehetőleg ugyanazokat a képi elemeket és betűtípust használd mind az e-mailben, mind pedig az oldalon is;
  • És amiről szintén nem feledkezhetsz meg, az az, hogy optimalizáld mobil verzióra az oldalt, hiszen ma már a legtöbben a telefonjukat veszik elő, ha e-mailt kapnak!

 

 

 A ProTopMail_Facebook_kiskep.jpgProtopmail teljes körű, professzionális e-mail marketing rendszer közép- és  nagyvállalatok számára-Keressen velünk pénzt!

 

Szólj hozzá! (0 hozzászólás)

A bejegyzés trackback címe:

https://emailmarketingszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr574997795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása