HTML

E-mail marketing szoftver

Üdv a Protopmail e-mail marketing rendszer blogjában! Blogunkban elsősorban e-mail marketinggel kapcsolatos szakmai cikkeinket olvashatod,valamint a legújabb fejlesztéseinkkel ismerkedhetsz!

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Megújult a Protopmail!

2013.04.25. 14:13 protopmail

Az informatika fejlődésének és a növekvő felhasználói igényeknek eleget téve a Protopmail megújult felülettel és új funkciókkal is bővült. Az új, Protopmail 7.0-ás verzió nem csak külalakjában újult meg, hanem új funkciókkal is bővült.

Az új verziónak köszönhetően a Protopmail rendszere ergonomikusabb lett, ennek köszönhetően magasabb felhasználói élményt nyújt.

Protopmail_emailmarketing_vezérlő.jpg

Nem csak a teljes vezérlő felület újult meg, hanem új, egyedülálló funkciók is helyet kaptak a rendszerben.Ilyen egyedi funkció például a beépített statisztikákon belül a mobil statisztikák.

A mobil statisztikák funkciónak köszönhetően mérhetővé vált a mobil eszközökön való egyedi átkattintások és megnyitások száma, minden egyes email kampány estében.

email_marketing_mobil_statisztika.jpg

Az adatok átláthatóságát 3 kör diagram is segíti, melyek a következő adatokat mutatják százalékos arányban:

  • Eszközök: Azaz a megnyitott hírlevelet milyen eszközön nyitották meg, asztali számítógépen, mobil telefonon, vagy tableten, esetleg okostévén.
  • Operációs rendszer: Ennek a diagramnak köszönhetően kiderül, hogy mely operációs rendszert használják a címzettek.
  • Kliens: Segítségével megtudható, hogy a címzettek mely e-mail klienseket használják eszközeiken.

Reméljük, hogy a Protopmail 7.0-ás verziója továbbra is hozzájárul majd az eredményes e-mail marketing kampányok kezeléséhez!

 

Amennyiben Te még nem vagy Protopmail felhasználó, de ki szeretnéd próbálni, ne habozz, rendeld meg most ingyen a Protopmail demó verzióját!

A ProTopMail_Facebook_kiskep.jpgProtopmail teljes körű, professzionális e-mail marketing rendszer közép- és  nagyvállalatok számára-Keressen velünk pénzt!

Címkék: mobil marketing email marketing okostelefon megnyitás tablet átkattintás protopmail

3 Szólj hozzá! (3 hozzászólás)

A bejegyzés trackback címe:

https://emailmarketingszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr525246368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cseh Balázs - Balee · http://b2bonline.blog.hu 2013.04.25. 14:40:31

whoa, email kliens és eszköz? Ezt ti fejlesztettétek bele v. az eredetiben is benne van/lesz? :)

protopmail 2013.04.25. 14:42:44

Kedves Balázs!

A mobil statisztikák mérése teljesen saját, egyedi fejlesztés, ahogy az új felület is!
süti beállítások módosítása