HTML

E-mail marketing szoftver

Üdv a Protopmail e-mail marketing rendszer blogjában! Blogunkban elsősorban e-mail marketinggel kapcsolatos szakmai cikkeinket olvashatod,valamint a legújabb fejlesztéseinkkel ismerkedhetsz!

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Videó és e-mail marketing

2013.06.06. 14:30 protopmail

A videómegosztó oldalalaknak köszönhetően óriási népszerűségre tett szert a videó marketing, amelyet könnyű szerrel te is kihasználhatsz, még az e-mail kampányaidban is.

Az online videók ugyanis manapság már hatékonyabbak, mint a Tv-ben látott műsorok, vagy reklámok. Mára a YouTube a világ legnagyobb videó megosztó portálja lett, amelyet a magyarországi internetezők 22%-a napi gyakorisággal látogat.  

Ma már nem nehéz egy videót elkészíteni, pl. egy termék bemutató videót, és feltölteni az egyik közösségi videómegosztó oldalra.

Nem csak azért érdemes kihasználni az online videó előnyeit, mert népszerű a közönség körében, hanem azért is, mert SEO szempontból is jól jön, hiszen a videó leírásokban szerepelhetnek youtubemarketing_hirlevel.jpgkulcsszavak, valamint a kommentekben linkeket is el lehet helyezni. Arról már nem is beszélve, hogy a YouTube csatornáidat még testre is szabhatod, így a márkád arculati elemei újra megjelennek a látogató előtt, sőt a közösségi médiának köszönhetően, még meg is oszthatja a videót az ismerősei körében.

Ha több területen is kihasználhatod a videók nyújtotta lehetőségeket, akkor miért ne tennéd az e-mail marketing területén is?

Az e-mailek akkor hatékonyak, ha olyan a tartalmuk, amely felkelti az olvasó érdeklődését, és lehetőleg minél tovább vezeti a címzettet a vásárlásig elvezető úton, és mint tudjuk, egy videó jobb ösztönző hatást tud kiváltani, mint egy kép, vagy csak a sima szöveg a hírlevélben. 

A videó tartalma pedig bármi lehet, egy termék bemutatásától kezdve, egy kiselőadáson keresztül bármit kitalálhatsz az olvasóidnak.

Arra azonban figyelj, hogy a videót ne a tartalomba beágyazva, hanem csak belinkelve illeszd be a hírleveledbe. Ugyanis a beágyazott videók nagyban növelik a hírlevelek méretét, ezzel lassítja a kiküldést, de a fogadást is megnehezítik, hiszen ez által SPAM-nek is minősülhet egy hírlevél.

Te milyen videókat tudnál elképzelni a hírleveleidben?

A ProTopMail_Facebook_kiskep.jpgProtopmail teljes körű, professzionális e-mail marketing rendszer közép- és  nagyvállalatok számára-Keressen velünk pénzt!

Címkék: youtube marketing video e-mail

Szólj hozzá! (0 hozzászólás)

A bejegyzés trackback címe:

https://emailmarketingszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr235347095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása