HTML

E-mail marketing szoftver

Üdv a Protopmail e-mail marketing rendszer blogjában! Blogunkban elsősorban e-mail marketinggel kapcsolatos szakmai cikkeinket olvashatod,valamint a legújabb fejlesztéseinkkel ismerkedhetsz!

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Marketingesek kívánságlistája 2013-ra

2013.01.10. 15:51 protopmail

A Direct Marketing News a napokban tett közzé egy felmérést, melyben az olvasóikat arról kérdezték, hogy mit szeretnének a leginkább 2013-ban?

A válaszadók több, mint 24%-a automatizálni szeretné a marketing kommunikációját.

Arra a kérdésre, hogy melyek azok a technológiák, amelyek nélkül nem tudna működni a vállalkozása, a megkérdezettek 26%-a az e-mailt, 24%-a a statisztikai elemző platformokat, 16%-a pedig a CRMlist.jpg-et választotta.

Miért fontosak számunkra ezek az adatok?  Azért, mert amiről az ember tudja, hogy hiányzik, vagy nem működik jól, azon előbb utóbb elkezd dolgozni, hogy jobb legyen. Jobb technológiát használjon, hatékonyabb legyen a kommunikációja, mert úgy gondolja, hogy attól az ügyfeleinek, az üzletének jobb lesz, több profitot tud termelni.

Mit jelent ez közvetlenül neked? Jelentheti azt, hogy a te munkádat is megkönnyítik az új technológiák, valamint jelentheti azt is, hogy tanulhatsz belőle!

Hogy mit? Például azt, hogy neked min kéne változtatnod, mit kéne fejlesztened a szervezeten belül a hatékonyabb kommunikációd érdekében.

Itt van például az automatizált kommunikáció. Ennek melyik a legegyszerűbb formája? Gondoljuk csak végig!

Nem csak haza beszélünk, hanem tényeket közlünk! Hiszen melyik az az online marketing eszköz, ami olyannyira a mindennapok részel lett, mint a reggeli kávé, vagy melyik rendszerrel tudsz akár hónapokra előre tervezetten, automatizáltan kommunikálni, melyik online marketing eszköz ad arra lehetőséget, hogy a marketing adataidat egy helyen tárold, és ezekből akár 1-2 kattintással különböző információkat nyerj?

Hát, persze, hogy az e-mail marketing!

Miért mondtuk, hogy nem csak haza beszélünk?

Mert a megkérdezettek arra a kérdésre is választ adtak, hogy mi az, ami a legjobban megnehezíti a munkájukat: 38%-uk szerint nehéz a közösségi kommunikációt a marketing stratégiájukba beépíteni.

Ugye, hogy érdemes végig gondolni, hogy mi lehet az az eszköz, vagy technika, ami hatékonyabbá teheti a kommunikációdat és növelheti bevételeidet? Ahogy a mondás is tartja: azért mert valami divatos még nem biztos, hogy jól áll! Van, amikor a klasszikus jobban megállja a helyét!

Neked mik a kívánságaid, amelyeket szeretnél 2013-ban megvalósítani?

 A ProTopMail_Facebook_kiskep.jpgProtopmail teljes körű, professzionális e-mail marketing rendszer közép- és  nagyvállalatok számára-Keressen velünk pénzt!

Szólj hozzá! (0 hozzászólás)

A bejegyzés trackback címe:

https://emailmarketingszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr725010315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása