HTML

E-mail marketing szoftver

Üdv a Protopmail e-mail marketing rendszer blogjában! Blogunkban elsősorban e-mail marketinggel kapcsolatos szakmai cikkeinket olvashatod,valamint a legújabb fejlesztéseinkkel ismerkedhetsz!

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

144,8 milliárd email egy nap alatt, és amíg elolvasod ezt a bejegyzésünket 20 millió új születik!

2012.12.01. 08:44 protopmail

email-today-newest1_1354283727.jpg_972x769

Mindenki küld és kap e-maileket naponta, ez már szinte teljesen természetes. A Mashable által összeállított infógrafikából kiderül, hogy naponta összesen 144,8 Milliárd email indul útjára világszerte.  Nem csak azt számították ki, hogy az átlagos 40 órás munkahétből összesen 11,2 órát töltünk el e-mailek olvasásával és megválaszolásával, hanem az is, hogy az okos telefonok tulajdonosainak 82%-a használja a telefonjait e-mailes interakciókra.

Elgondolkoztál már azon, hogy mennyi időt töltessz az e-maileid között naponta?

 

A ProTopMail_Facebook_kiskep.jpgProtopmail teljes körű, professzionális e-mail marketing rendszer közép- és  nagyvállalatok számára-Keressen velünk pénzt!

Szólj hozzá! (0 hozzászólás)

A bejegyzés trackback címe:

https://emailmarketingszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr954939691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása