HTML

E-mail marketing szoftver

Üdv a Protopmail e-mail marketing rendszer blogjában! Blogunkban elsősorban e-mail marketinggel kapcsolatos szakmai cikkeinket olvashatod,valamint a legújabb fejlesztéseinkkel ismerkedhetsz!

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Drag&Drop, automatizmusok, lead scoring - mindez az új Protopmailben!

2015.03.16. 11:53 protopmail

Egy nagyszerű hírről szeretnénk nektek beszámolni kedves blog olvasóink!

Hosszas munka és várakozás után megszületetett az új generációs Protopmail!

Az új verzióban teljesen átgyúrtuk a Protopmailt, így új, letisztult és ergonomikusabb felültet kapott, de mindemellett nagyon sok új funkcióval gazdagodott.

Lássuk is sorban, hogy milyen újdonságok várnak az új Protopmailben:

d_d.jpg

 

Drag&Drop szerkesztő: A hírlevél szerkesztés az egyik legmacerásabb dolog az e-mail marketingben. Azonban ennek most vége! Végre a Protopmailben is elérhető az ún. drag&drop szerkesztő, amivel pillanatok alatt néhány elemből össze tudod állítani a hírlevél sablonodat, ami ráadásul egyből reszponziv is lesz!

 

 

automation.pngAutomatizmusok: Kapcsolj robotpilóta üzemmódba! Az új automatizmusoknak köszönhetően különböző esemény vezérelt automata e-mail sorozatokat hozhatsz létre néhány kattintással. Többek között létre tudsz hozni feliratkozás utáni, hírlevél megnyitás utáni, linkre kattintás vezérelt, vagy egyedi esemény alapon vezérelt automatizmust is, amire teljes workflowt építhtesz! 

 

 

 

 

lead_scoring.png
Lead scoring:
A lead scoring a modern lead management alapja. Az új generációs Protopmailben már automatikusan elérhető ez a funkció is! Értékeld a címzetteket a hírlevélben végzett tevékenységük alapján és kövesd a vásárlói, felhasználói szokásaikat, és ismerd meg őket még közelebbről.

 

 

 

heatmap.pngStatisztikák: Bővültek a statisztikák is! Már nem csak a megnyitásokat, átkattintásokat tudod vizsgálni statikusan, hanem egy hő térképen meg is nézheted, hogy ki hova kattintott, mi az a terület, amit a leginkább figyel. Így még jobban optimalizálhatod a kampányaid designját. A hely alapú statisztikával azt is megtudhatod, hogy a címzettjeid merre laknak, élnek. Ezeknek az adatoknak a segítségével még közelebbről megismerheted a célközönségedet! 

 

 

 

 

 

Az újdonságok tárháza ezzel még nem ürült ki! De nincs olyan hosszú blog bejegyzés amibe mindaz az újdonság és plusz funkció beleférne amit az új generációs Protopmail tud, ezért inkább próbáld ki Te is!

Regisztrálok egy új Protopmail fiókot >>

Címkék: email marketing protopmail drag&drop marketing automatizalas lead scoring hirlevél küldés

Szólj hozzá! (0 hozzászólás)

A bejegyzés trackback címe:

https://emailmarketingszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr227262959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása