HTML

E-mail marketing szoftver

Üdv a Protopmail e-mail marketing rendszer blogjában! Blogunkban elsősorban e-mail marketinggel kapcsolatos szakmai cikkeinket olvashatod,valamint a legújabb fejlesztéseinkkel ismerkedhetsz!

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

SPAM kisokos a DIMSZ E-mail marketing tagozatától

2014.05.08. 12:34 protopmail

Spam. Szitokszó a marketingben és már a hétköznapi életben is. Hiszen negatív tartalmat hordoz, mindenki utálja, senki sem kérte, mégis néha mindenki belebotlik. És sajnos sokszor a legális e-mail marketinggel is azonosítják.

Hogy miért lehet ez? Annak a legfőbb oka, hogy a spamek elektronikus levelezés útján terjednek. Azonban ez még nem jelenti azt, hogy mindenki, aki legálisan épít adatbázisokat, küld hírleveleket az szpemmelne. Habár néha velük is előfordul, hogy spam mappába kerülnek a beérkező postafiókba szánt levelek. Azt, hogy ezt hogyan lehet megelőzni már több korábbi cikkünkben is foglalkoztunk, amelyeket ide, ide és ide kattintva olvashattok.

spam_guideline.jpg

Sőt most a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség E-mail marketing tagozata egy Spam kisokost is összeállított.

A spam típusuk, a spamszűrők működése, az email marketing jogi szabályozása mellett arról is információt ad a kiadvány, hogy milyen tényezőkön múlik, hogy egy e-mail spam mappában köt ki vagy eljut-e a fogyasztóhoz, és melyik hatósághoz forduljunk kéretlen levelek áradatánál.

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség E-mail marketing tagozatában működő 19 cég által kiadott Spam kisokos a Tisztelt Vásárló program keretén belül valósult meg. Elsősorban adatbiztonsági szempontokat szem előtt tartva olyan ajánlásokat, tanácsokat fogalmaz meg, mely egy átlagos felhasználónak segítséget nyújt az e-mailek mindennapi kezelésében, de a marketingkommunikációs szakembereknek is válaszokat ad a felmerülő technikai vagy jogi kérdésekre.

A kiadvány az alábbi linkről letölthető: http://www.tiszteltvasarlo.hu/forum/spam-bejelentes

A Spam kisokos pontos útmutatást nyújt az elektronikus levelek helyes felépítésével, a technikai paraméterekkel kapcsolatban, de az is kiderül belőle, milyen következményei vannak annak, ha nem megfelelő forrásból vásárolunk adatbázist. Mindezeken túl a hazai és uniós szabályozásnak megfelelően a spameket küldő cégek felelősségre vonhatóak, ezért a DIMSZ arra törekszik, hogy mindenki számára tudatosítsa, az email marketing nem egyenlő a spamek küldésével.

A Spam kisokos szerkesztésében közreműködő cégek és személyek a tagozat elnöke, Dely Gábor mellett: Jeges Zsolt, Citromail, Damjanovich Nebojsa, Dr. Hatházi Vera Ügyvédi Iroda, Protopmail, Visionline, valamint a Direkt és Interaktív Marke­ting Szövetség E-mail marketing tagozata.

Címkék: spam kéretlen levél spam szűrő dimsz spam kisokos spam guideline

Szólj hozzá! (0 hozzászólás)

A bejegyzés trackback címe:

https://emailmarketingszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr896135129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása