HTML

E-mail marketing szoftver

Üdv a Protopmail e-mail marketing rendszer blogjában! Blogunkban elsősorban e-mail marketinggel kapcsolatos szakmai cikkeinket olvashatod,valamint a legújabb fejlesztéseinkkel ismerkedhetsz!

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Tudtad? 204 millió e-mailt küldünk ki egy perc alatt!

2014.04.23. 14:04 protopmail

Egy perc alatt sok minden történhet. Körülbelül 80 szót tudunk legépelni ennyi idő alatt, vagy akár 72 órányi Youtube videót képesek feltölteni a netezők egy perc alatt.

A közösségi média megjelenése óta az az érzésünk lehet, hogy az egész világ egy kis falu, ahol mindenki ismer mindenkit, és mindent tud a másikról. De az igazság éppen ennek az ellenkezője. Erre világít rá a Mashable által is bemutatott, a DOMO által publikált infografika. A felmérés szerint az internetes adatforgalom 1 percre vetített vizsgálata alapján a 2,4 milliárd internet felhasználó arról árulkodik, hogy a felhasználók rengetegen vannak és néha elérhetetlenek.

Egy perc alatt összesen 204 millió emailt küldünk ki, azaz még mindig a legtöbben az internetet e-mailezésre használják.További érdekes adatok, hogy ugyancsak egy perc alatt az Amazon online értékesítésinek bevétele  83.000 dollár, míg az Apple felhasználók 48.000 appott töltenek le. A közösségi élettereken, mint pl. a Facebbok-on 2.460.000 post születik, 277.000 tweetet csiripelnek szét, valamint 4 millió keresést indul útjára ez idő alatt a Google segítségével.

Hogy még mennyi minden történik egy perc alatt a virtuális térben, arról az inforgrafika árulkodik:

DataNeverSleeps_2.jpg
 

Te mennyi mindent csinálsz egy perc alatt? Oszd meg velünk, kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Címkék: email hírlevél 204 millió e-mail

Szólj hozzá! (0 hozzászólás)

A bejegyzés trackback címe:

https://emailmarketingszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr106072052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása