HTML

E-mail marketing szoftver

Üdv a Protopmail e-mail marketing rendszer blogjában! Blogunkban elsősorban e-mail marketinggel kapcsolatos szakmai cikkeinket olvashatod,valamint a legújabb fejlesztéseinkkel ismerkedhetsz!

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Egyszerűbb leiratkozás a Gmail-lel

2014.02.25. 13:16 protopmail

Biztosra vehető volt, hogy a Google idén is folytatja az újabbnál újabb funkciók bevezetését a Gmail-nél. Nem is kellett rá sokat várni, meg is érkezett az év első újítása, ami a leiratkozásokat könnyíti meg.

A Gmail február 20-án jelentette be, hogy leiratkozó gombokat helyez el a levelekbe. Minden olyan levélben meg fog jelenni a leiratkozó gomb, amelyről a Gmail azt feltételezi, hogy az olvasó számára nem érdekes.

leiratkozó_gomb_gmail_google.jpg

A leiratkozó gomb előnyét azzal magyarázzák, hogy az olvasónak ezentúl nem kell majd végig böngésznie a levelet a leiratkozó linkig, hanem azonnal, ha úgy látja a címből, feladóból, tartalomból, hogy az számára nem érdekes, akkor a gomb megnyomásával azonnal leiratkozhat róla. A Gmail ugyanis egy automatikus e-mailt küld a címzett nevében a feladónak, hogy szeretne leiratkozni a hírlevélről.

Magyarországon a leiratkozás folyamatát törvény írja elő, azaz kötelező a hírlevelekbe leiratkozó linket elhelyezni, amire kattintva leiratkozhat az olvasó. De előfordulhatnak olyan esetek, hogy valamilyen külföldi cég levelezőlistájára kerülünk fel, ilyenkor jól jöhet a Google újítása.

Azt egyelőre nem tudjuk megmondani, hogy mennyire fogják igénybe venni az olvasók a gomb használatát, azt azonban leszögezhetjük, hogy újabb leckét adott a Google az e-mail marketingeseknek, mégpedig a releváns tartalmakról. Hiszen, ha a tartalom nem elég releváns a címzettnek, akkor oda kerül az a kis gomb, és egy kattintás és le is iratkozott az olvasó.

Az információt köszönjük a(z): http://www.itworld.com/internet/406120/gmails-unsubscribe-tool-comes-out-weeds

Címkék: google gmail email hírlevél leiratkozás leiratkozó gomb

Szólj hozzá! (0 hozzászólás)

A bejegyzés trackback címe:

https://emailmarketingszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr525832216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása