HTML

E-mail marketing szoftver

Üdv a Protopmail e-mail marketing rendszer blogjában! Blogunkban elsősorban e-mail marketinggel kapcsolatos szakmai cikkeinket olvashatod,valamint a legújabb fejlesztéseinkkel ismerkedhetsz!

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

SmartCommerce: a jövő (e)-kereskedelme

2013.04.18. 15:23 protopmail

Megállíthatatlanul fejlődik az e-kereskedelem Magyarországon. Ez nem csak annak köszönhető, hogy egyre több offline áruház kezdené meg tevékenységét a hazai piacon, mint pl. a Tesco, vagy CBA, hanem annak is, hogy a vásárlók is egyre többen kedvelik és keresik ezeket a lehetőségeket.

Ma már bárhonnan, bármikor könnyen ki tudjuk használni az internet nyújtotta lehetőségeket a megszaporodott okostelefonoknak és táblagépeknek köszönhetően, hiszen ezeknek a készülékeknek a segítségével akár munkából hazafelé be is vásárolhatunk úgy, hogy a boltba már nem is kell elmennünk.

Ki ne szeretné ezt a kényelmes megoldást?!  Nincs is anEcommerce mobile.pngnál egyszerűbb, mint egy gombnyomással bevásárolni. Pont ez az az életérzés, ami miatt az e-commerce, az internetezési szokások megváltoznak, és a felhasználók átköltöznek az asztali gépekről a különböző mobil kütyükre. Ezért senki nem hagyhatja el a webes megjelenése, online marketing stratégiája elkészítése során a mobil eszközökre való optimalizálást.

Ezért is fontos, hogy ne csak olyan online marketing eszközökre fókuszálj a stratégiád tervezése során, amelyek az átlagos „asztali” internetezés közben érhették el a fogyasztót, hanem olyanokra, amik a mozgásban lévő, mobil internetezőket bárhol, bármikor elérhetik. Erre talán nincs is jobb és egyszerűbb módszer az e-mail marketingnél.

A Protopmail saját ügyfelei körében végzett felmérése szerint 2013. első negyedévében a hírlevelek 16%-át már mobil eszközökön nyitották meg. Ebből is látszik, hogy mennyire nem elhanyagolható a mobil trendek követése.

És miért is mondjuk, hogy az e-mail az egyik legjobb eszköz a mobil társadalom elérésére?

Azért, mert az e-mailek a mobil eszközöknek köszönhetően bárhol, bármikor olvashatók, kézbesíthetők. A hírlevél sablonokat könnyű mobilra optimalizálni, jól mérhető megoldás, és nem utolsó sorban amellett, hogy milyen hatékonyan lehet vele személyre szabott üzeneteket küldeni, még költséghatékony is.

Így hát ne feledjétek! Mobilra fel! Használjátok ki a mobil eszközökben rejlő marketing lehetőségeket és növeljétek a bevételeiteket a segítségükkel!

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK.org) 2013. május 9-10 között rendezi meg a X. Elektronikus Kereskedelem Konferenciát, SmartCommerce: a jövő (e)-kereskedelme címmel, melynek fő témája az okosodó e-kereskedelmi szokások és megoldások.

Olvass róla bővebben itt: http://konferencia.szek.org/

Smartcommerce.jpg

Címkék: okostelefon protopmail e-mail marketing smartcommerce

Szólj hozzá! (0 hozzászólás)

A bejegyzés trackback címe:

https://emailmarketingszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr45233336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása