HTML

E-mail marketing szoftver

Üdv a Protopmail e-mail marketing rendszer blogjában! Blogunkban elsősorban e-mail marketinggel kapcsolatos szakmai cikkeinket olvashatod,valamint a legújabb fejlesztéseinkkel ismerkedhetsz!

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

5 jel arra, hogy e-mail alkoholista vagy

2013.03.28. 12:24 protopmail

Lehet, hogy viccesen hangzik, de igen létezik az e-mail alkoholizmus fogalma, valamint az online alkoholizmus fogalma, sőt ma már Facebook alkoholizmusról is lehet talán beszélni.

Hogy mit is jelent az e-mail alkoholizmus, azt most 5 pontban kifejtjük:

  1. Az e-mail postafiókodat 5-10 percenként ellenőrzöd, hogy kaptál-e új e-mailt, válaszoltak-e már a leveledre, kaptál –e új megrendelést, vissza írt már az ügyfél, hogy tetszik neki az árajánlat, és még lehetneemail függőség.jpg részletezni,
  2. Amikor már otthonról is ellenőrzöd a leveleidet, és az ebéd, vagy vacsora asztalhoz szólítanak, Te csak annyit mondasz, hogy „Ok, 5 perc és megyek”, majd ebből lesz 30 perc, mert pl. még válaszolsz egy nem is olyan fontos levélre,
  3. A weboldaladra új hírlevél feliratkozó űrlapot helyezel el, majd ezt 2 percenként ellenőrzöd, hogy érkezett –e már feliratkozó,
  4. A levelező rendszeredben az e-maileidet különböző témák szerinti csoportokba sorolva rendezed,
  5. A leveleződ már akkor elindul, amikor bekapcsolod a gépet, hogy ne kelljen külön belépned,

+1: Még a mobiltelefonodon is beállítasz értesítő csengőhangot, nehogy bármikor lemaradj a beérkező leveleidről!

A felsorolt pontok 1-2 kivételével, mi bizton állíthatjuk, hogy e-mail alkoholisták vagyunk, de talán ez a Protopmail csapatánál elnézhető, és így is van rendjén.

Na, de Te? Te is felismerted magadon ezeket a jeleket? :)

 

A ProTopMail_Facebook_kiskep.jpgProtopmail teljes körű, professzionális e-mail marketing rendszer közép- és  nagyvállalatok számára-Keressen velünk pénzt!

Címkék: email hírlevél Facebook Protopmail

Szólj hozzá! (0 hozzászólás)

A bejegyzés trackback címe:

https://emailmarketingszoftver.blog.hu/api/trackback/id/tr525177450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása